četrtek, 15. 10. 2020

Mestni inkubator: Kaj je dobro in je lahko še boljše?

Mlade vabimo k sodelovanju v Mestnem inkubatorju, v katerem njihove ideje spreminjamo v projekte in pomagamo pri njihovi uresničitvi.

Program Mestni inkubator je namenjen mladim Ljubljančankam in Ljubljančanom, starim od 18 do 29 let. Sestavljajo ga delavnice, mentorstvo in finančna podpora za izbrane projekte.  Zasnovan je tako, da mladim pomaga začrtati pot do življenjske in profesionalne izkušnje, dela ali službe in prispevanja k boljši kakovosti življenja v mestu.

Izboljšajte svoje življenje in življenje mesta

V peti sezoni Mestnega inkubatorja iščemo ideje, ki imajo pozitivne učinke na mesto, uresničljiv načrt za izvedbo in motiviranega prijavitelja. Ideje, ki podpirajo naslednje tematike: 

  • ustvarjalna Ljubljana
  • solidarna Ljubljana
  • zelena Ljubljana

Vabimo vas, da se pridružite Idejalistom in uresničite ideje, s katerimi bi radi izboljšali življenje v našem mestu. Program Kaj je dobro in je lahko še boljše? je vzajemna učna izkušnja za udeležence in izvajalce programa. V javnem zavodu Mladi zmaji program pripravljajo v sodelovanju s TiPovej! Zavodom za ustvarjalno družbo.

Rok za prijavo je torek, 3. november 2020, prijavnico najdete tukaj.

Že 37 uresničenih idej

Letos poteka že 5. sezona Mestnega inkubatorja, doslej pa so mladi v tem programu uresničili že 37 idej, s katerimi so prispevali k solidarnosti, ustvarjalnosti in okoljski osveščenosti v Ljubljani.

Preberite tudi: