ponedeljek, 18. 10. 2021

Mladi zmaji vabijo na Jesensko avanturo

V javnem zavodu Mladi zmaji med jesenskimi šolskimi počitnicami pripravljajo pester program. Pridružite se jim in preživite super počitnice.

Jesenska avantura 2021

Mladi zmaji pripravljajo različne počitniške dejavnosti za mlade. Pridružite se jim lahko na izletih Totalna panika v Zasavju , Bowling in Zmaji v Zavetišču II. Pripravljajo tudi Kreativni maraton, v okviru katerega se lahko udeležite delavnice KLIK – spoznavanje praktične fotografije, ali pa se pridružite odprtjem razstav na Ulični galeriji na Vegovi ulici in v Govorilnici na Špici.

Rezervirano za punce

Mladi zmaji so pripravili druženje Girls Rock, kjer bodo dekleta popeljali v svet pisanja avtorskih besedil, spoznavanja koncertne fotografije, raziskovanja glasu in delovanja snemalnega studia. Na druženju Čas za punce pa se bodo dekleta spoznala z meditacijo, zdravimi sladkorji ter naravno kozmetiko.

Vabljeni tudi v Mladinske centre

Mladinski centri Bežigrad, Črnuče, Šiška in Zalog bodo med počitnicami odprti vsak dan, na različnih lokacijah boste našli tudi Mobilni mladinski center Ljuba in Drago, na delu bodo tudi Ulične enote Mladih zmajev.
Tudi vrata Digitalnega mladinskega centra Digi MC bodo na široko odprta za vse mlade, ki si želijo družbe, dobre glasbe, delavnic na različne teme ali soustvarjanja digitalne skupnosti.

Vse podrobnosti najdete na spletni strani Mladih zmajev.

Naj se počitnice začnejo!

Preberite tudi: