torek, 11. 6. 2019

Mladi zmaji vabijo na poletno avanturo

Mladi zmaji vabijo vse mlade med 10. - 29. letom, da z njimi preživite poletne počitniške dni.

V javnem zavodu Mladi zmaji so pripravili raznolik program strokovno vodenih aktivnosti za kakovostno preživljanje prostega časa v četrtnih mladinskih centrih Bežigrad / Črnuče / Šiška / Zalog, na potepih po Ljubljani, Sloveniji pa tudi čez mejo! 

Poletje bo dolgo, vroče in polno nepozabnih zmajevskih doživetij

Mladi med 10. in 29. letom vabljeni na doživetje vznemirljivih poletnih dni na izletih, taborih, poletnih šolah, drugih dogodkih in ostalih dnevnih aktivnostih mladinskih centrov. Skupaj boste osvajali poletne izzive, se prepuščali adrenalinu ter skakali v globine zabave in novega znanja!

Vsi mladoletni udeleženci poletne avanture potrebujejo dovolilnico. Dovolilnice za posamezne aktivnosti so dostopne na naši spletni strani in v posameznih četrtnih mladinskih centrih. Za izlete v tujini je obvezna Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja. Brez slednje udeležba na izletih ni mogoča!

Več izveste na njihovi spletni strani.

Novost letošnje avanture

Poseben del zmajevske poletne avanture je preobrazba avtobusa v pravi mobilni mladinski center. Spremljajte projekt na njihovih FB, IG profilih in na spletni strani. Sodelujejo Javni zavod Mladi zmaji in Ljubljanski potniški promet.

bus3

Mladinski centri in Ulični zmaji 

Vabljeni k soustvarjanju aktivnosti in projektov v mestnih dnevnih sobah.

Program dnevnih centrov in Uličnih zmajev spremljajte na spletni in FB straneh Mladih zmajev.

Zanimivo? Saj tudi je, zato se prijavite.

Prijave na aktivnosti so možne preko elektronske prijavnice, ki jo skupaj z dovolilnicami za mladoletne in dodatnimi informacijami najdete na spletni strani. 

Vse cene so subvencionirane in predstavljajo 30% polne cene. Sofinancerja programov Mladih zmajev je poleg Mestne občine Ljubljana tudi Urad Republike Slovenije za mladino. 

Kontaktirajte jih lahko preko E-pošte pocitnice@mladizmaji.si in 051 659 027 (Katarina Matić) ali 051 659 025 (Urša Kaplan). 

mz poletna 08 Page 2

Preberite tudi: