torek, 14. 1. 2020

Na voljo še nekaj vstopnic za Bobre

V soboto, 11. januarja 2020, smo v Festivalni dvorani delili brezplačne vstopnice za 12. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Večina vstopnic je hitro pošla, ostalo je le še nekaj vstopnic za posamezne predstave.

Najzgodnejši obiskovalci so tako kot pretekla leta pred vhod v Festivalno dvorano na Vilharjevo 11 prišli že v zgodnjih jutranjih urah. V prvi uri so pošle skoraj vse vstopnice za gledališke, glasbene, plesne prireditve, filme in dogodke povezane s knjigami predvsem za mlajšo publiko.

foto

Tudi letos smo poskrbeli za najmlajše. Medtem, ko so starši čakali na vstopnice, so se ti zabavali in ustvarjali na delavnicah, ki so jih pripravili v Pionirskem domu - Centru za kulturo mladih.

Katere vstopnice so še na voljo?

foto

Seznam predstav, za katere so vstopnice še na voljo, je objavljen na spletni strani www.bobri.si in Facebookovi strani festivala, kjer najdete tudi vse druge informacije o festivalu.
Vstopnice lahko prevzamete v Prodajni galeriji Slovenskega mladinskega gledališča na Trgu francoske revolucije 5, od ponedeljka do petka med 12. in 17.30 uro, v soboto pa od 10. do 13. ure.

Sporočite, če na prireditev ne boste prišli

Obiskovalce prosimo, da nam, če bi se izkazalo, da na prireditev ne bodo mogli priti, to sporočijo, oziroma vstopnice vrnejo v Prodajno galerijo Slovenskega mladinskega gledališča, uro pred dogodkom pa na blagajno ustanove, kjer bo prireditev potekala. Z njimi bodo namreč zelo razveselili tiste, ki bi sicer ostali brez njih.

Preberite tudi: