petek, 23. 4. 2021

Odpiramo teniško sezono

V Teniških centrih Tivoli in Svoboda v petek, 23. aprila 2021, začenjamo teniško sezono 2021.

V Javnem zavodu Šport Ljubljana za rekreativno igranje tenisa ponujajo kar 14 igrišč s peščeno podlago, od teh jih je devet opremljenih tudi z razsvetljavo (6 v Tivoliju in 3 na Svobodi).

foto
Teniška igrišča v Tivoliju  Foto: JZ Šport Ljubljana

Rezervacija igrišč je obvezna in je mogoče preko sistema Sportifiq.

Rekreacija tudi med prazniki

Vabljeni tudi k obisku Kopališča Tivoli in Fitnesov Vič in Tivoli. Tudi v času prvomajskih počitnic ponujajo možnosti za rekreacijo, le nekateri urniki so prilagojeni. Preverite jih lahko tukaj.

Gremo na golf

V prazničnih dneh se lahko preizkusite tudi v golfu. Mladinski golf center Stanežiče je namenjen vsem generacijam in ponuja prav prijetno rekreacijo na obrobju Ljubljane. Več informacij dobite na številki 041 600 918, kjer zbirajo tudi prijave. 

Čas za piknik

V pomladnih dneh so zaživeli tudi piknik prostori ob Savi, kjer Šport Ljubljana ponuja deset piknik prostorov. Vsak izmed njih opremljen je z zidanim žarom, mizami in klopmi, vsi prostori pa imajo tudi skupno vodo in stranišča.
Ob prostorih je igrišče za odbojko na mivki, za katerega je potrebna predhodna rezervacija, in velik travnat prostor za različne športne aktivnosti. V neposredni bližini je tudi otroško igrišče, živalska farma in veliko sprehajalnih poti. 

Cenik in urnik najema piknik prostora:

  • četrtek: med 13. in 19.30 uro: 50 EUR
  • petek, sobota in nedelja: med 9. in 19.30 uro: 80 EUR

Obiskovalce vseh aktivnosti prosimo, da upoštevajo navodila NIJZ za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom. 

Preberite tudi: