ponedeljek, 12. 6. 2023

Plavanje na Kopališču Kolezija, tek in še kaj

V poletnih mesecih se prileže osvežitev v bazenu, lahko pa se odpravite tudi na tekaško vadbo ali pa se udeležite brezplačnega tečaja supanja na Ljubljanici.

Glavna sezona na Kopališču Kolezija se je pričela

Prve plavalke in plavalci že dober mesec plavajo na Kopališču Kolezija, v soboto, 10. junija 2023, pa se je na Kopališču Kolezija pričela glavna sezona, ko bo kopališče obratovalo z daljšim delovnim časom, in sicer boste lahko od ponedeljka do petka plavali med 6. in 22. uro, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa med 9. in 22. uro. 
Glavna sezona se bo zaključila predvidoma 10. septembra 2023.

Podrobnejše informacije in cenik najdete tukaj.

Tekaška vadba v Tivoliju 

tek v naravi Manfred Antranias Zimmer Pixabay
Foto: M. A. Zimmer, Pixabay

   

V parku Tivoli ob ponedeljkih in četrtkih med 18. in 19.30 uro poteka tekaška vadba. Namen vadbe je nadgradnja klasičnega tekaškega treninga, saj se osredotočamo na vzdržljivost, gibljivost, stabilnost, moč in preventivo pred poškodbami. Vadba je namenjena vsem tekačem, tako izkušenim, kot tudi začetnikom. V primeru slabega vremena, se vadba izvaja v dvorani.
Vstop na tekaško vadbo je možen z veljavno vstopnico za Fitnes Tivoli/Vič oziroma z vstopnico za vodene vadbe.

Cenik najdete tukaj.  

Ljubljana je šport: gremo na sup

gremo na sup Foto: arhiv MOL
Foto: arhiv MOL

   

Na Mestni občini Ljubljana se zavedamo pomena telesne dejavnosti za kakovostno življenje v vseh starostnih obdobjih, zato smo v sklopu programa Ljubljana je šport zasnovali brezplačne programe različnih vadb, ki so namenjeni predvsem začetnikom. Gremo na telovadbo, gorsko in cestno kolo, na tek in tek po naravnih poteh ter na golf, do 31. avgusta pa se lahko udeležite tudi brezplačnega tečaja supanja. Podrobnejše informacije najdete tukaj.

Preberite tudi: