torek, 21. 6. 2022

Poletna sezona na kopališču Kodeljevo se začenja

Na Kopališču Kodeljevo se bo poletna plavalna sezona začela na zadnji šolski dan, v petek, 24. junija 2022. Na otvoritvi bodo lahko obiskovalci uživali v različnih aktivnostih – od brezplačne joge do salsa večera.

Kopališče se bo za prve plavalce sezone odprlo ob 9. uri. Med 17. in 18. uro se bodo obiskovalci lahko sprostili ob vadbi joge. Za sladko osvežitev bodo poskrbeli promotorji s sladoledi in osvežilnimi pijačami. Zvečer pa se obeta prava latino zabava. Od 18. do 22. ure boste lahko na terasi Bara Kodeljevo zaplesali v poletje z Alma Eslovena. Plesalci in plesalke Alma Eslovena bodo poskrbeli za učenje plesnih korakov salse in bachate, ob zvokih vroče latino glasbe.

Preživimo poletje na Kopališču Kodeljevo

Vse poletje bodo obiskovalci Kopališča Kodeljevo lahko uživali v plavanju od ponedeljka do petka, med 9. in 19. uro, ob vikendih in praznikih pa od 9. do 20. ure, razen v primeru slabega vremena. Za plavanje sta namenjena veliki olimpijski bazen in rekreativni bazen, otroci in mladostniki pa so zagotovo najbolj veseli vodnih toboganov, otroškega bazena, otroškega igrišča in veliko travnatih površin za igre z žogo.

Več informacij najdete na spletni strani Športa Ljubljana.

Preberite tudi: