torek, 22. 12. 2020

Silvestrski Kinodvor

Ljubitelji filmov, preživite Silvestrovo v družbi Kinodvora. Tokrat lahko ob filmskih poslasticah uživate kar preko spleta.

Silvestrovo bomo začeli z Kinobalonovim filmom Najboljši Sune (med 16. in 20. uro), ki prinaša veliko akcije in zabave za vso družino. Suna tokrat čaka dilema: koga postaviti na prvo mesto – dedka ali simpatijo? Tovrstne odločitve res niso mačji kašelj. Za povrh vsega pa mu štrene meša še prihodnji jaz.
Filmski program bomo nadaljevali s filmom Nažgani (med 18. in 22. uro), zgodbo o štirih prijateljih, ki se lotijo nenavadnega eksperimenta, da bi ugotovili, ali lahko z malce alkohola postanejo srečnejši ljudje in boljši učitelji.

Na voljo 188 vstopnic

Spletni nakup vstopnic že poteka. Za vsak film je na voljo natanko 188 vstopnic, kolikor sedežev šteje Kinodvorova dvorana na Kolodvorski 13.

V Kinodvor tudi po darila

V Kinodvoru ponujajo zanimiva decembrska darila. Svojim najdražjim lahko poleg vstopnic za ogled predstav in filmov na DDVjih med drugim poklonite tudi leposlovje in strokovno literaturo s področja filma ter majčke in zvezke.  

foto

Kinodvor lahko vašim obdarovancem darilo pošlje kar po pošti skupaj z izvirno kartico s posvetilom.

Preberite tudi: