torek, 12. 1. 2021

Soustvarjajte festival Junij v Ljubljani

Izvajalce umetniških projektov vabimo k oddaji programskih predlogov za sodelovanje na festivalu Junij v Ljubljani 2021. Rok za oddajo predlogov je ponedeljek, 31. januar 2021.

Junij v Ljubljani odpira kulturno poletje v mestu

Festival Junij v Ljubljani na Kongresnem trgu pripravljamo že 13. leto zapored. Če bodo epidemiološke razmere ugodne, bo potekal bo od 11. do 21. junija 2021. Z njim bomo tradicionalno odprli kulturno poletje v Ljubljani in tudi letos bo ogled celotnega programa festivala za obiskovalce brezplačen. 

 

foto

 

Namen festivala je namreč najširšemu občinstvu omogočiti ogled vrhunskih umetniških stvaritev in doživetij s področij plesa, gledališča in glasbe. Dopoldanski in popoldanski program bo namenjen predvsem otrokom, mladim in družinam, večerne dogodke pa bo zaznamovala vrhunska umetniška vsebina.

Organizatorji festivala izvajalcem omogočamo: 

  • brezplačno uporabo odra (mere odra: 19m x 16m)
  • tehnično podporo in opremo
  • oglaševanje v sklopu celotnega festivala
  • kritje dela izvedbenih stroškov

K prijavi vabimo izvajalce umetniških vsebin s področij glasbe, plesa in gledališča ter izvajalce predstav za otroke.

Predloge zbiramo do 31. januarja 2021.  Pošljite jih na elektronski naslov junij@ljubljana.si ali s priporočeno pošto na naslov:
Oddelek za kulturo, Mestna občina Ljubljana
Ambrožev trg 7
1000 Ljubljana
s pripisom: za festival Junij v Ljubljani

Za vsa dodatna pojasnila lahko pišete na e-naslov junij@ljubljana.si ali pokličete na številko 01 306 48 45 (kontaktna oseba je Ksenja Šoštarič Ferkulj).

 

Preberite tudi: