sreda, 17. 6. 2020

Spoznavali bomo metulje

V nedeljo, 21. junija 2020, vas vabimo na voden obisk po Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib, na katerem bomo spoznavali dnevne metulje.

Zbrali se bomo ob 10. uri na podestu pri Koseškem bajerju, kjer se bomo razdelili v manjše skupine (po 5 udeležencev) in se pod vodstvom strokovnjakov iz Društva za proučevanje in ohranjanje metuljev Slovenije odpravili raziskovat in spoznavat metulje.
Voden sprehod bo trajal predvidoma 2 uri, priporočamo vam lahko terensko obutev.

Vodenje bomo izvedli na prostem in v skladu s sprejetimi navodili NIJZ. Obvezne so prijave, saj se ogleda lahko udeleži največ 20 udeležencev. Prijave sprejemamo na e-naslovu mateja.nose.marolt@vokasnaga.si ali po telefonu 041 877 899.

V primeru slabega vremena bomo vodenje odpovedali, saj je za opazovanje metuljev primerno sončno in toplo vreme. Vse informacije bomo sproti objavljali na spletni in Facebook strani Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib

Spoznavanje metuljem poteka v okviru projekta Deteljin modrin, prezrti biser savskih prodov, ki ga izvaja Društvo za proučevanje in ohranjanje metuljev Slovenije, finančno pa ga podpiramo na Mestni občini Ljubljana.

Preberite tudi: