petek, 21. 5. 2021

Z nogometno štafeto po vsej Ljubljani

V pričakovanju zaključnih bojev UEFA evropskega prvenstva do 21 let svojo pot po četrtnih skupnostih nadaljuje tudi nogometna štafeta.

V ponedeljek, 24. maja, bo štafeto prevzela Četrtna skupnost Center, ki bo predajo združila z odprtjem razstave Mladi upi na Kongresnem trgu. Že dan kasneje, v torek, 25. maja, bodo štafeto prevzeli v Četrtni skupnosti Vič, kjer bodo svoje nogometne veščine prikazali nogometaši OŠ Kolezija.

foto
Nogometne zvezde prihodnosti iz ČS Šiška...

foto
..in ČS Dravlje

V četrtek, 27. maja, se bo štafeta preselila v Četrtno skupnost Bežigrad, hkrati pa bomo ob Vojkovi cesti in Dimičevi ulici posadili 21 novih dreves. S tem se bomo pridružili kampanji javnega ozaveščanja Čistejši zrak, boljša igra, s katero podpiramo zelene pobude, povezane s širšo nogometno skupnostjo..
V soboto, 29. maja, bo štafeta odpotovala v Četrtno skupnost Trnovo. Na igrišču Športnega društva Trnovo bodo pripravili prijateljsko tekmo v malem nogometu med člani ŠD Trnovo, med drugim pa tudi nogometni poligon za otroke, kjer se bodo otroci urili v različnih nogometnih elementih in motoričnih spretnostih, ter tekmovanje v prostih strelih na nogometni gol s prevleko z odprtinami.

Nogometno navdahnjeni Dunking Devils

 

Preberite tudi: