Natečaj Kolezija, 2009

Zaključen: 10. 7. 2009 , objava rezultatov: 10. 9. 2009

Datum objave: 1. 3. 2009
Rok za prijavo: 10. 7. 2009
Rezultati razpisa: 10. 9. 2009

Javni, projektni, odprti, anonimni, enostopenjski, urbanistični, arhitekturni in krajinsko arhitekturni natečaj za izbiro strokovno najprimernejšega predloga za prenovo Kopališča Kolezija v Center zdravja in dobrega počutja.

Mestna občina Ljubljana razpisuje v sodelovanju z Zbornico za arhitekturo in prostor Slovenije javni, projektni, odprti, anonimni, enostopenjski, urbanistični, arhitekturni in krajinsko arhitekturni natečaj za izbiro strokovno najprimernejšega predloga za prenovo kopališča Kolezija v center zdravja in dobrega počutja.

Namen natečaja, ki ga razpisuje Naročnik v sodelovanju z Zbornico za arhitekturo in prostor Slovenije: - pridobiti najustreznejšo urbanistično, arhitekturno in krajinsko arhitekturno rešitev, - pridobiti izdelovalca projektne dokumentacije. Z natečajem se išče urbanistična, arhitekturna in krajinsko arhitekturna rešitev prenove kopališča. Kolezija v športni kompleks, ki bo vključeval nov odprt olimpijski bazen z vsemi zunanjimi površinami, ki ta program dopolnjujejo (mokra in suha otroška igrišča, športna igrišča, zunanje tlakovane in zelene površine) ter objekt centra zdravja in dobrega počutja, ki bo vključeval manjši pokrit bazen s savnami, fitnes prostori ter plesno dvorano, centrom športne medicine, restavracijo ter vso potrebno infrastrukturo.

Več informacij o natečaju najdete na spletni strani ZAPS.

Razpisne datoteke

Rezultati razpisa