torek, 18. 6. 2019

Uporabniki Golovca, vabimo vas na tretjo delavnico URBforDAN

V okviru evropskega projekta URBforDAN smo izvedli že več delavnic in srečanj z uporabniki in lastniki Golovca ter pridobili pomembne informacije o tem, katere dejavnosti želijo na območju. Vključevanje zainteresirane javnosti in deležnikov nadaljujemo, in sicer v četrtek, 20. junija, ko bo potekala tretja delavnica za uporabnike Golovca.

Zanima nas vaše mnenje

Na zadnji delavnici bomo udeležencem predstavili strateške usmeritve dosedanjega dela, ki postavljajo okvir za oblikovanje upravljavskega načrta za Golovec, ki smo ga izbrali za fokusno območje. Želimo se pogovoriti tudi o konkretnih ukrepih, ki jih bomo začeli izvajati v letu 2020.

Delavnica bo v četrtek, 20. junija 2019, od 17.30 do 19.30 v prostorih Četrtne skupnosti Trnovo (Devinska ulica 1b, 1000 Ljubljana).

Zaradi omejenega števila mest se je na delavnico potrebno prijaviti. Prosimo vas, da nam svojo udeležbo potrditena elektronska naslova jurij.kobe@ljubljana.si  in maja.bovcon@ljubljana.si ali na telefonsko številko 01 306 1761.

O projektu

Mestna občina Ljubljana (MOL) kot vodilni partner sodeluje v mednarodnem projektu URBforDAN – upravljanje in raba urbanih gozdov kot naravne dediščine v podonavskih mestih. Cilj projekta je izboljšati upravljanje z urbanimi gozdovi, predvsem v smislu urejanja za potrebe oddiha, rekreacije in vzgoje ter izobraževanja.

Preberite tudi: