sobota, 26. 9. 2020

Avto pusti doma, pošlji selfie in zadeni novo kolo!

V letošnjem tednu mobilnosti Športno društvo Podutik v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Dravlje organizira akcijo.....ki bo upajmo da, sprožila reakcijo :)

V tednu od 16. do 22. septembra 2020 vabimo vse, ki bi želeli nekaj storiti zase, za okolje, za otroke, da se v službo ali po vsakodnevnih opravkih namesto z osebnim avtomobilom odpravite s kolesom, skirojem, rolerji, mestnim avtobusom ali peš. Vsak tak vaš podvig poslikajte in nam selfie z opisom pošljite na naš naslov sdpodutik@gmail.com ali na FB Športno društvo Podutik. 

Med najbolj ˝zagnanimi˝ ( največ selfijev) bomo v soboto, 26. septembra 2020, ob 16. uri izžrebali lastnika novega mestnega kolesa.


Lokacija: otroško igrišče v Podutiku ob Dolniški cesti
V soboto, 26. septembra, bo od 14. ure (na zgornji lokaciji) organizirano druženje s pogostitvijo in predstavitvijo novih projektov, za katere se Športno društvo Podutik trenutno trudi na vse pretege. Seveda bodo dobrodošli tudi vsi vaši predlogi in ideje za nove pridobitve ali popravke.

Glede na trenutne ukrepe NIJZ vas prosimo, da svoj obisk najavite na naslov sdpodutik@gmail.com ali na 041 847 849, da bomo lahko vodili seznam obiskovalcev.
Seveda še vedno velja povabilo, da se nam v soboto 12.9.2020 od 09.00 dalje pridružite pri čiščenju apnenice v Podutiku!