petek, 27. 5. 2022

Dan Četrtne skupnosti Dravlje

Četrtna skupnost Dravlje vabi na slovesnost v počastitev Dneva Četrtne skupnosti Dravlje »28. maj«, ki bo v petek, 27. maja 2022, ob 18. uri v prostorih Četrtne skupnosti Dravlje na Draveljski 44.

Slavnostna govornika na proslavi, ki je posvečena spominu draveljskim taboriščnikom na Rabu in medgeneracijskemu sodelovanju društev v Dravljah, bosta Dejan Crnek, podžupan Mestne občine Ljubljana, in Marko Zibelnik, predsednik sveta ČS Dravlje.

V kulturnem programu bodo sodelovali OŠ Dravlje, OŠ Miška Kranjca, KUD Kvas, KUD Lumin, KUD Mlin, Zala Setnikar in Martin Grum.

Kulturni program je zasnovalo Športno društvo Dravlje, program bo povezoval Armin Tomašič.
Pogostitev je pripravilo Turistično društvo Dravlje.

Pred slovesnostjo ste vabljeni na lutkovno predstavo Juri Muri v Afriki (s pričetkom ob 17. uri v mali dvorani) ter na predstavitev društev Dnevni center aktivnosti za starejše (DCA) Kunaverjeva, Društvo prijateljev mladine Dravlje, Društvo tabornikov – Rod Rožnik, Jadralni klub Odisej, Prostovoljno gasilsko društvo Dravlje, Šola zdravja, Športno društvo Dravlje, Športno društvo Podutik, Turistično društvo Dravlje in Zavod MISSS Dnevni center za otroke in mladostnike.

Po končani slovesnosti sledi družabno srečanje s pogostitvijo.

Veselimo se vaše udeležbe!