petek, 26. 5. 2023

Dan Četrtne skupnosti Dravlje

Četrtna skupnost Dravlje vabi na Dan Četrtne skupnosti »28. maj«, ki bo v petek, 26. maja 2023, na sedežu ČS na Draveljski 44.

Na proslavi, posvečeni spominu draveljskim taboriščnikom na Rabu in medgeneracijskemu sodelovanju, bosta obiskovalce nagovorila podžupan Dejan Crnek in predsednica Sveta ČS Dravlje Tjaša Franko Peruzzi.

Proslava se bo začela ob 18. uri, v kulturnem programu, ki ga je zasnovalo Športno društvo Dravlje, bodo sodelovali učenke in učenci OŠ Dravlje in OŠ Miška Kranjca, Anton Habjan, KUD Kvas, KUD Lumin, Ana Pavlov Pervanje, Pevsko društvo Rožmarin Dravlje in Zala Setnikar. Program bo povezoval Armin Tomašič.

Delavnica o zdravem življenjskem slogu ter izmenjevalnica oblačil

Ob 17. uri vas vabimo na Delavnico o zdravem življenjskem slogu, na kateri bodo člani Društva študentov medicine Slovenije izvajali meritve krvnega tlaka, holesterola in sladkorja.
Od 17.30 do 20. ure bo odprta tudi izmenjevalnica oblačil, ki jo pripravljamo v sodelovanju z Zavodom Bob in Ekologi brez meja. Vsak lahko na izmenjavo prinese največ 5 oblačil.
Od 17.30 ure naprej se bodo na stojnicah predstavljala društva in zavodi, ki delujejo na območju ČS Dravlje.

Društvo prijateljev mladine Dravlje bo podarjalo dobrodelno zbrane izdelke, ki vam bodo morda koristili (knjige, družabne igre, material za ustvarjanje, športni rekviziti…)
Po končani slovesnosti sledi družabno srečanje s pogostitvijo, ki jo bo pripravilo Turistično društvo Dravlje.

Veselimo se vaše udeležbe!