torek, 29. 9. 2015

FuŽinetlon 2015

Svet Četrtne skupnosti Moste in Društvo SPM (skupnostni programi za mlade) vabita na rekreativno-športno-zabavno prireditev 29. 09. 2015 (med 15.00 in 19.00 uro) na travnik pred Dom krajanov na Preglovem trgu 15. (V primeru dežja bo prireditev 06. 10. 2015.)

Začelo se je novo šolsko leto. Najbrž bo fizična aktivnost otrok in mladih manjša, zato želimo ustvariti pogoje za večjo vključenost mladih v športne oz. gibalne aktivnosti. V ta namen organiziramo prireditev "FUŽINETLON", kjer bodo sodelovale in se predstavljale organizacije s področja športa, rekreacije, plesa, socialnega varstva, šolstva, itd., ki delujejo v okolju ČS Moste. Veliko koristnega zase bodo našli tudi starejši krajani.

Namen prireditve je popestriti septembrsko dogajanje v vseh naseljih četrti: Studencu, Novih Fužinah, Selu, Mostah in Kodeljevem. S krajani želimo preživeti prijetno in zabavno popoldne ter jih spodbuditi k medsebojnemu povezovanju in druženju. Hkrati pa prireditev vidimo kot dobro priložnost za predstavitev programov skupnosti oziroma celotne Ljubljane v sklopu projekta Razgibajmo Ljubljano.