sreda, 6. 7. 2016

MoŠČanski dan sosedov 2016

31.05.2016 je Svet Četrtne skupnosti Moste organiziral MOŠČANSKI DAN SOSEDOV 2016

Številna društva, organizacije, klubi, posamezniki, ustanove, zavodi so predstavili svoje delo, programe, svetovali, predvsem pa se z nami družili in klepetali. Marsikaj koristnega smo izvedeli, slišali in videli ter se naučili. Marsikoga smo srečali, spoznali…Tudi za jedačo in pijačo je bilo poskrbljeno. Fantje in dekleta iz Srednje šole za gostinstvo in turizem Ljubljana so se zopet izkazali, dodatno pa so ponudbo popestrili v društvu SPM s kokicami in palačinkami ter DSO Fužine z miškami.

Na stojnicah so svoje dejavnosti predstavljali: Društvo SPM, CSD Moste-Polje, Zavod Exodos, Snaga, Zavod Delavnica konceptov, PGD Štepanjsko naselje, AMD Moste, PP Ljubljana Moste, Mestno redarstvo MOL, Zavod za oskrbo na domu, Šola zdravja, Društvo Zeleni nadzorniki, Skavti Stega 5 Ljubljana, Knjižnica Jožeta Mazovca, OE Skala, DSO Fužine, DSO Moste, Zavod Pod strehco, Pinky in CK Španski borci. Če smo slučajno koga pozabili našteti, se opravičujemo.

S svojimi nastopi pa so prireditev popestrili: Društvo SPM, DSO Moste, DSO Fužine, Fuskabo (OE Skala), Šola zdravja, Center aktivnosti za starejše Fužine (CAF) ter Etno skupina POT.

Iskrena hvala vsem in vsakemu posebej!

Posebna zahvala pa gre osebju društva SPM in CSD, skavtom Stega 5 Ljubljana Nove Fužine, PGD Štepanjsko naselje, DT Črni mrav in DT Zmajev rod za vso pomoč pri organizaciji prireditve in pripravi prireditvenega prostora. Iskrena hvala seveda tudi JP Energetika d.o.o., OE TE-TOL, ki nam že nekaj let prijazno odstopi prostor za prireditev.

Bilo je lepo popoldne.

Iskrena hvala vsem za sodelovanje in se vidimo prihodnje leto zadnji torek v mesecu maju!