ponedeljek, 16. 5. 2022

Soustvarjajte Moščanski dan sosedov

Četrtna skupnost Moste vabi društva, zavode, ustanove in organizacije, ki delujejo na območje te četrtne skupnosti, k sodelovanju na Moščanskem dnevu sosedov, ki bo v torek, 7. junija 2022.

Po dveh letih premora je pred nami znova Moščanski dan sosedov. Potekal bo na parkirišču pred TE – TOL na Toplarniški 19, ob 17. uri (priprave bodo potekale od 16. ure dalje). V primeru dežja bo prireditev odpadla.

Tudi tokrat si želimo, da se nam na prireditvi v čim večjem številu pridružite društva, zavodi, ustanove in organizacije iz okolja Četrtne skupnosti Moste. Če se boste odločili za sodelovanje, vas prosimo, da nam čim prej, oziroma najkasneje do 23. maja 2022 pošljete izpolnjeno prijavnico na naslov Četrtna skupnost Moste, Ob Ljubljanici 36a, Ljubljana ali na e-naslov mol.moste@ljubljana.si

Pisne prijave so obvezne, sicer vam ne moremo zagotoviti predstavitvenega mesta. Gre za priložnost, ko se lahko prebivalcem Četrtne skupnosti Moste, predstavite, jim obrazložite svojo dejavnost, programe oziroma jih povprašate, ali so zadovoljni z vašim dosedanjim delom.

Poleg predstavitve dejavnosti na stojnici lahko pripravite tudi delavnice ali pa obiskovalce pogostite s kakšnim prigrizkom (prodajanje izdelkov ne bo dovoljeno).

Z željo po druženju, pletenju prijateljskih vezi in povezovanju se že veselimo ponovnega srečanja s prijatelji, sosedi in znanci.