torek, 17. 5. 2011

Svet četrtne skupnosti moste vabi občane na evropski dan sosedov v mostah 2011

Srečanje občanov, na katerem bodo razna društva, zavodi ustanove in številni drugi predstavili svoje programe, bo v torek, 7. junija 2011 ob 17.30 uri na dvorišču TE-TOL Moste.

SVET ČETRTNE SKUPNOSTI MOSTE

V A B I
na EVROPSKI DAN SOSEDOV V MOSTAH 2011,

na dvorišču dobrega soseda TE – TOL Ljubljana Moste na
Toplarniški 19 v torek, 07. 06. 2011 ob 17.30 uri (ob vsakem vremenu)

Če imate kakšno minutko časa, s seboj v pokušino prinesite svojo kulinarično posebnost (potico, kolačke, klobaso, vino, skratka: lastno pridelano in izdelano gurmansko poslastico). Tisti, ki pa boste s svojimi jestvinami prišli, se javite pri stojnici ČS pri ga. Darji ali ga. Veri – da vas za vloženi trud prijetno presenetita. Če pa želene minutke nimate za predstavitev svojih jestvin, boste uživali v sosedovih (ali pa v kupljenih).
Nekaj dobrot (tekočih in manj tekočih) bo nakupil tudi Svet Četrtne skupnosti Moste.

Barva naše ČS Moste je rumena – ker so Moste na vzhodu Ljubljane, tam, kjer sonce vzhaja. Zato je kakšen rumen kos garderobe (kapica, majica, rutica,…) dobrodošel, ni pa obvezen.

Društva, zavodi, ustanove in številni drugi bodo predstavili svoje programe, v katere se imate možnost vključiti, sodelovati. Letošnje predstavitve bodo usmerjene v zdravje, lepoto, dobro voljo in dobro počutje.


Za Svet ČS Moste: Stanislava Marija FERENČAK MARIN, predsednica