torek, 8. 5. 2012

Zdravstveno vzgojno preventivni program Čs moste – obvestilo o brezplačnem merjenju krvnega tlaka, holesterola, sladkorja in svetovanja višje medicinske sestre

Življenje in zdravje sta naši največji vrednoti, zato ne bo odveč, da se vsak drugi torek v mesecu oglasite na sedežu ČS Moste, več...

Življenje in zdravje sta naši največji vrednoti, zato ne bo odveč, da se vsak drugi torek v mesecu (08. 05. 2012, 12. 06. 2012, 10. 07. 2012, avgusta ni predvideno, 09. 10. 2012, 13. 11. 2012, 11. 12. 2012) oglasite na sedežu ČS Moste, Ob Ljubljanici 36 a, Kodeljevo (na istem dvorišču kot Glasbena šola Moste) med 10.30 in 11.30 uro ter si pod vodstvom in z nasveti višje medicinske sestre merite in spremljate stanje svojega zdravja. Svet ČS Moste vam sporoča, da so za krajane oz. občane ti obiski popolnoma brezplačni.
Pri zdravstveni vzgoji oz. svetovanju bo poudarek na srčno žilnem področju in seveda ostalih, kjer nasvete potrebujete.

Na sedežu ČS Moste vam bodo na voljo tudi različne publikacije (tudi povsem brezplačno): o storitvah Domov starejših občanov Moste in Fužine (pranje, likanje, kosila, varstvo za starejše, pedikura, itd.), o družabnih dogodkih (medsosedska druženja) in o kulturnih ter podobnih dogodkih (knjižnice, Arhitekturni muzej, itd.) v naši četrti, o kulturni in naravni dediščini Most – za zelo zanimive sprehode in oglede… Obisk pa bo tudi priložnost, da boste v pisarni ČS Moste povedali, kaj vas v okolju moti, da bomo poskusili urediti.
PREDVSEM PA BOSTE POVEDALI, ALI SO VAM TERMINI IN LOKACIJA ZA ZDRAVSTVENI BREZPLAČNI PREVENTIVNI PROGRAM VŠEČ, ALI JIH JE POTREBNO SPREMENITI… Svoje želje in predloge lahko sporočite že sedaj po elektronski pošti mol.moste@ljubljana.si, faksu 544 23 76, ali po telefonu 544 23 75. V kolikor bodo na osnovi vaših želja termini spremenjeni, boste pisno obveščani.

Vljudno prosimo, da s tem obvestilom seznanite, če je le možno, tudi svoje sosede, prijatelje in znance, člane, obiskovalce. Hvala in lepo pozdravljeni..