sobota, 15. 6. 2019

Vabilo na potopisno predavanje

Četrtna skupnost Posavje vabi na potopisno predavanje in predstavitev programa Potuj kot prostovoljec, ki bo v soboto, 15. junija 2019, ob 15. uri v prostorih Četrtne skupnosti Posavje.

Predstavili vam bomo potovanje v Afriko za družine in organizirali delavnice za otroke. Pridružile se nam bodo tudi družine, ki so v Gambiji že bile ter z vsemi zainteresiranimi delile svojo osebno izkušnjo. Na voljo bo tudi mini afriška tržnica, kjer si boste lahko ogledali izdelke gambijskih umetnikov in rokodelcev.

Vzgoja otrok je ena od najljubših, a hkrati najtežja naloga, ki jo ima vsak starš. Menimo, da je pri vzgoji najbolj pomembno to, da smo dober zgled otrokom. Ne, da naši otroci samo poslušajo naše nasvete, ampak, da vidijo tudi naša dejanja! Potovanje v eno najrevnejših držav v Afriki skupaj z otrokom, je zagotovo nepozabna izkušnja. Kombinacija dobrodelnosti in počitnic je odlična ideja, preprosto zato, ker to pomeni skupno delo, zabavo, druženje, sklepanje novih prijateljstev in učenje za vso družino. Je pa tudi dober razlog za dobrodelnost in dobra dejanja.