četrtek, 13. 5. 2021

Vabljeni na Čaj ob petih

Četrtna skupnost Posavje po premoru ponovno vabi na brezplačen program Čaj ob petih, ki se začenja v četrtek, 13. maja 2021.

Humanitarno društvo Nikoli sam pripravlja:

Tedenske srečevalnice in ustvarjalnice bodo potekale od 16. ure naprej (pridružite se lahko kadar koli med 16. in 19. uro): 

  • druženje in prosti čas ob pogovoru (topli napitki in sladki prigrizki zaradi preventivnih razlogov do nadaljnjega ne bodo na voljo)
  • lahko se odločite za igranje katere od družabnih iger (tarok, šah, človek ne jezi se....) ali za prostoročno ustvarjalnico in izdelate kakšen izdelek, voščilnico ali okrasek. 

Meritve gostote in živosti biopolja ter primernosti živil, pijače... bodo potekale med 17.30 in 18.30 uro
Meritve se izvajajo radiestezijsko z nihalom in s pomočjo pripadajočih matric.
Z merjenjem gostote informacij oz. živosti biopolja z zato izdelanimi matricami, lahko ugotovimo ali in kje je načet naš zaščitni sloj oz. Avra. Opravili bomo meritve gostote informacij za fizično telo, eterično telo in čustveno telo ter meritve morebitne prisotnosti elementalov. Izmerjene lastnosti nam dajo podatke o ravnotežju v posameznem telesu ter o ogroženosti in zdravju fizičnega in ostalih teles v avri. V primeru ugotovljene načetosti Avre, bomo izvedli dodatne meritve, v kolikšni meri je energijska moč razpršena, ter kje oz. kaj povzroča energijske blokade.

Z merjenjem primernosti ali škodljivosti hrane, pijače, sadja in drugih živil, lahko tudi različnih prehranskih dodatkov, lahko ugotovite ali je za vas primerna, škodljiva oz. ali vam lahko pomaga.

Pomembno: S seboj obvezno prinesite masko. Za razkuževanje rok in prostora bo poskrbljeno. Pri izvajanju aktivnosti bomo upoštevali in izvajali vse veljavne preventivne ukrepe in priporočila NIJZ (socialna distanca število oseb glede na velikost prostora oz. največ 10 oseb ipd.).