sobota, 23. 11. 2019

Brezplačna delavnica Male Postavitve Družine

Četrtna skupnost Trnovo vabi na brezplačno skupinsko delavnico Male Postavitve Družine, ki bo v soboto, 23. novembra 2019 v prostorih ČS Trnovo na Devinski ulici 1.

Potek: Navadno se v postavitev vključijo najprej udeleženci z več izkušnjami, ki hitreje ločijo, kaj se čuti iz polja družine določene osebe, za katero delamo postavitev. Kasneje pa dobijo svojo vlogo tudi ostali. 
Ko vas kot vodja povabim v določeno vlogo, se samo prepustite občutkom. Od vas se ničesar ne pričakuje, zato samo opazujete, kaj čutite v sebi, oziroma ob pogledu na določeno drugo osebo - in skladno s tem reagirate. Tako krepite zaupanje vase in v informacije, ki vam jih posreduje vaše telo o določeni situaciji, ki jo postavljamo.

Kaj rabim: S seboj je fajn prinest podlogo za ležanje, kakšno blazinico ali deko in vodo za pitje (po želji tudi prigrizek, ker je postavitev včasih kar zahtevno delo).

Sodelovanje na postavitvi največkrat prinese psihično sprostitev in nove uvide v čisto osebne situacije - ter osebno izkušnjo, da obstaja svet izven običajnega pogleda, ki pa je še kako realen.

Prijave in informacije: taja.ljubljana@gmail.com; 031 432 173; FB: Terapevtska postavitev Taja Šinkovec

Videla in doživela sem že hipne ozdravitve - kot bi se razvezal vozelj, ki je dušil leta. A ni pravil. In še problem - ljudje potem pričakujemo, da bo nekdo prišel in z zamahom vse rešil. To pa vodi stran od moči in modrosti posameznika - ki pa jo vsak nosi v sebi.

Življenje ni tek na kratke proge in Postavitev ni čarobna palica, s katero enkrat zamahneš - in se ne greš več.  Je rast in razvoj - vsak dan so mali koraki.

In če slučajno vmes obupamo - je fajn imet nekoga, ki pa verjame v lepše in svobodnejše življenje tudi za nas!