Punčke iz cunj, ki rešujejo življenja otrok

V desnem atriju Mestne hiše bo od 25. aprila do 10. maja 2018 na ogled dobrodelna razstava Slovenske fundacije za UNICEF Punčke iz cunj, ki rešujejo življenja otrok

Pridružite se enemu najbolj priljubljenih dobrodelnih projektov v Sloveniji in rešite življenje otroka, ki nujno potrebuje pomoč.

Unikatne, ročno izdelane UNICEF-ove Punčke iz cunj že 16. leto dokazujejo, da lahko prav vsak izmed nas naredi nekaj dobrega. S tem vodilom nastajajo edinstvene punčke, ki jih predano ustvarjajo prostovoljci iz vse Slovenije, pa tudi najmlajši v šolah in vrtcih. Vsi, ki ste dobrodelni po srcu, lahko posvojite punčko in z donacijo 20 evrov omogočite cepljenje otroka proti šestim nevarnim boleznim, kar v državi v razvoju marsikdaj pomeni razliko med življenjem in smrtjo. S podporo dobrosrčnih ljudi je UNICEF Slovenija doslej rešil življenja že več kot 18.500 otrok.

Pisane punčke iz cunj so prave male mojstrovine, zato ne zamudite razstave v Desnem atriju Mestne hiše v Ljubljani, ki bo na ogled od 25. aprila pa vse do 10. maja. Posebej za to priložnost so punčke ustvarjali tudi mladi slovenski modni oblikovalci.

Vabljeni tudi na odprtje razstave, 25. aprila ob 17.30 uri, kjer nas bodo ob prijetni glasbi razveseljevali ustvarjalci punčk in njihove mojstrovine.

Več o UNICEF-ovih Punčkah iz cunj: http://bit.ly/punckaizcunj