Postanite ponudnih lokalnih dobrot

Postanite ponudnik lokalnih dobrot na ljubljanskem podeželju

Pridružite se ponudnikom lokalnih dobrot na ljubljanskem podeželju in soustvarite bogato in trajnostno skupnost. Naša skupna prizadevanja lahko prispevajo k promociji lokalnih izdelkov, spodbujanju trajnostnega kmetovanja ter gradnji močnih vezi znotraj naše skupnosti.

Ponudite lahko lokalne pridelke in izdelke, storitve povezane s turizmom na podeželju, unikatne rokodelske izdelke ter druge lokalne storitve in doživetja.

Zakaj postati ponudnik ljubljanskega podeželja?

Ker spodbujamo lokalno gospodarstvo, ohranjamo tradicijo in kulturno identiteto ter krepimo skupnost in lokalno povezovanje.

Izpolnite vprašalnik

Na Mestni občini Ljubljana si želimo, da bi lokalno ponudbo izdelkov in storitev čim bolj približali meščanom, oz. vsem zainteresiranim potrošnikom, zato smo pripravili vprašalnik, s pomočjo katerega lahko tudi vi postanete Ponudnik ljubljanskega podeželja.
V kolikor se odločite in se pridružite Ponudnikom ljubljanskega podeželja, bomo na spletni strani MOL objavili podatke o vaši ponudbi (fotografija, ime in priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov, spletna stran in ponudba izdelkov). 
Objavljeni podatki (fotografija, ime in priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov, spletna stran in ponudba izdelkov) bodo uporabljeni za namene promocije podeželja na zgoraj omenjen način, pri Mestni občini Ljubljana pa se bodo podatki hranili deset let.

Če ste pripravljeni deliti svoje lokalne dobrote in postati del zgodbe ljubljanskega podeželja, vas vabimo, da izpolnite prijavnico in nam jo posredujete na e-naslov suzana.gajic@ljubljana.si. Privolitev za nadaljnjo objavo lahko kadar koli prekličete, vse spremembe osebnih podatkov oz. preklic privolitve pa lahko kadarkoli sporočite na omenjeni e-naslov.

Vse dodatne informacije lahko dobite po telefonu vsak delovni dan od 9. do 12. ure, pri Suzani Gajić, na telefonski številki 01 306 43 05 ali prej navedenem e-naslovu.

Stopite z nami na pot raznolikosti in lokalne kakovosti ter postanite Ponudnik ljubljanskega podeželja.