ponedeljek, 13. 9. 2021

Kaj me osreči?

Ljubljanska mreža info točk L’MIT že vrsto let zbira domiselne, simpatične in nenavadne odgovore mladih na vprašanje Kaj me osreči?. Letos so izbrali šest novih in jih natisnili v obliki raznobarvnih razglednic.

V digitalni obliki jih najdete na spletni strani L'MIT, dobite JIH TUDI v Info centru ŠKUC!

Kaj pa osreči tebe?

V mreži L'MIT že zbirajo misli za naslednjo serijo kartic. Svojo misel lahko oddate tudi vi. To lahko storite tukaj.

Kaj je L'MIT

Ljubljanska mreža info točk, ki jo sofinanciramo na Mestni občini Ljubljana, združuje neprofitne organizacije, ki delujejo na področju informiranja za mlade. Osnovno področje delovanja mreže je informiranje mladih med 15. in 29. letom, ki bivajo, se izobražujejo, delajo ali se zadržujejo na območju Mestne občine Ljubljana ter mladinskih organizacij in organizacije za mlade, ki delujejo v Ljubljani.
Na spletni strani mreže mladi najdejo informacije o izobraževanju, zaposlovanju, prostovoljnem delu, kulturnih, športnih in zabavnih dogodkih ter prireditvah, aktivizmu, ekologiji, duhovnosti, zdravju in pomoči v stiski, lokalnih organizacijah in službah za mlade, razvoju mladinskega dela, razpisih in natečajih, evropskih programih za mlade. Pri tem pa izbirajo informacije o tistih dejavnostih, ki so za mlade brezplačne oziroma so jim dostopne po ugodnih cenah.

Preberite tudi: