četrtek, 11. 3. 2021

Nadzor mestnih redarjev pod Šmarno goro

Redarji Mestnega redarstva MOL bodo v nedeljo, 14. marca 2021, izvedli poostren nadzor nad parkiranjem na območju pod Šmarno goro.

Na Mestno redarstvo prejemamo veliko število prijav stanovalcev, ki živijo v bližini izhodišč na Šmarno goro. Te se nanašajo predvsem na nepravilno parkiranje na dvoriščih, zaparkirane dovoze ter vožnjo po ulicah, ki so preozke in neprimerne za večje števila vozil.

Ker želimo, da bi bilo tovrstnih kršitev čim manj, bomo izvedli dodatne poostrene nadzore glede oviranja in ogrožanja varnosti cestnega prometa.

Voznike prosimo, naj upoštevajo prometno signalizacijo in parkirajo le na za to določenih mestih. S medsebojnim spoštovanjem poskrbimo, da bomo lahko vsi uživali na naših izletniških točkah.

Kaj si želite na Šmarni gori?

V okviru evropskega projekta URBforDAN vas vabimo k sodelovanju v anketi, ki nam bo v pomoč pri izboru ukrepov in vsebin, ki jih želite na Šmarni gori.
O tem, kaj konkretno naj tam uredimo, odločate tudi vi. Sodelujte v anketi URBforDAN. Vprašalnik vam bo vzel le približno pet minut. Vaši odgovori bodo prispevali h kvalitetnejši predstavi o prostoru in njegovih potencialih, uporabili pa jih bomo tudi pri pripravi načrtov za upravljanje z mestnimi gozdovi na Šmarni gori. Vaša mnenja zbiramo do 31. marca 2021. 

Preberite tudi: