sreda, 3. 3. 2021

Ob 8. marcu podari knjigo!

Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature je skupaj s številnimi založniki ob 8. marcu pripravila izbor knjig domačih in tujih avtoric, ki jih lahko na ljubljanske naslove udobno naročite kar prek dostavne službe Wolt.

Na naslovu wolt.si (profil: Ljubljana, mesto literature) boste našli nabor leposlovja, humanistike, stripa, velikih klasik in manj znanih avtoric, knjižnih novosti in osmomarčevskih tem. Naročene knjige so lahko pri vas (ali tistemu, ki ga želite obdariti) že v dobre pol ure! Vse knjige bodo dostavili in predali varno ter v ličnih ovojih, po želji pa bodo naslovnici ali naslovniku priložili tudi kartico z vašim sporočilom.

Osmomarčevska knjigarna je le klik stran

foto

Osmomarčevska knjigarna Ljubljane, Unescovega mesta literature bo na Woltu odprta od ponedeljka do petka med 10. in 17. uro, naročila pa je mogoče oddati tudi dan prej. Do 12. marca lahko obiščete tudi pop-up knjigarno na Vodnikovi domačiji, kjer boste ob knjigah našli tudi nabor ilustracij.

Sicer pa bo prodaja knjig prek Wolta odslej potekala redno. Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature bo v sodelovanju z različnimi založbami namreč vsaka dva meseca pripravljala posebne izbore tridesetih knjig, ki jih bo mogoče udobno naročiti na dom.

v akciji sodelujejo naslednje založbe: Anja Golob (samozaložba), Beletrina, Cankarjeva založba, Center za slovensko književnost, Goga, Krtina, KUD Sodobnost International, LUD Literatura, Mladinska knjiga, Sanje, Sophia, Stiparna Stripolis, ŠKUC, UMco, VigeVageKnjige, Založba /*cf.

Preberite tudi: