ponedeljek, 16. 9. 2019

Še eno prenovljeno igrišče

Te dni smo končali s prenovo otroškega igrišča Majaronova, tako da se otroci že lahko igrajo na novih igralih.

Stara igrala so bila dotrajana, zato smo jih odstranili in namestili nova: dvojno gugalnico, previsno gugalnico, plezalni stolp s toboganom ter vzmetno igralo.

To poletje smo prenovili kar nekaj otroških igrišč, med drugim igrišče Bonifacija ter igrišči na Prušnikovi in Flandrovi ulici. 

Otroška igrišča za vse

V Mestni občini Ljubljana posebno skrb namenjamo prav otrokom, kajti če je mesto urejeno po meri otroka, je prijazno tudi vsem drugim. Vsako leto obnovimo ali na novo uredimo več igrišč, pri čemer lahko posebej izpostavimo čudovita nova obsežna igrišča v parku Kodeljevo, parku Muste in Šmartinskem parku, kjer so igrala prilagojena tudi otrokom z gibalnimi oviranostmi.
Vsa javna otroška igrišča so brezplačno dostopna vsem, tako da vsem otrokom omogočamo igranje in kakovostno preživljanje prostega časa. Zabavna predvsem pa varna igra otrok je naše vodilo pri urejanju in vzdrževanju otroških igrišč ter izvedbi novih otroških igrišč.
Pri izvedbi novih otroških igrišč nas vodita kakovost in iznajdljivost. Za vzdrževanje otroških igrišč skrbi javno podjetje VOKA SNAGA.

 

Preberite tudi: