sreda, 3. 7. 2019

Mladi v zeleni Ljubljani - vabilo na posvet ob sladoledu

Mladi, zanima nas, kakšno naj bo mesto, v katerem si želite živeti, delati, ustvarjati in se zabavati?

Ljubljana se uvršča med najbolj zelene evropske prestolnice. Z različnimi ukrepi omogočamo, da meščani živimo v čistejšem okolju, dihamo boljši zrak, se družimo v urejenih javnih prostorih, rekreiramo na zelenih površinah, ločujemo odpadke, manjšamo porabo plastike, imamo dostop do alternativnih prevoznih sredstev, se varno vozimo s kolesom po kolesarskih stezah, nakupujemo v centrih ponovne uporabe in še marsikaj. Ljubljana želi biti tudi krožno mesto, h čemur lahko največ pripomorete mladi.

Pridi na posvet

Če si torej star med 12 in 27 let, se nam pridruži na posvetu, ki bo potekal v sredo, 10. julija 2019, od 16. do 18. ure v dvorani v pritličju stavbe na Zarnikovi 3 in povej na glas, kaj potrebuješ za bivanje, delo, ustvarjanje in zabavo v Ljubljani. Posvet bo moderirala mag. Ladeja Godina Košir, direktorica platforme za krožno gospodarstvo Circular Change in predsedujoča Evropski platformi za krožno gospodarstvo v Bruslju.

Zaradi lažje organizacije prosimo, da svojo udeležbo do ponedeljka, 8. julija, prijaviš na naslov: join@circularchange.com. Za več informacij smo na voljo tudi na telefonski številki 040 373 131.

Veselimo se soustvarjanja s tabo!

Preberite tudi: