torek, 22. 10. 2019

Župan sprejel zlate maturantke in maturante v šolskem letu 2018/2019

Mlade, ki so v času šolanja dosegli najboljše uspehe med najboljšimi, njihove starše, profesorje in ravnatelje je sprejel župan Zoran Janković.

Zlate maturantke in maturante je župan ob zaključku srednješolskega izobraževanja spodbudil k doseganju svojih študijskih in osebnih ciljev in jim zaželel veliko sreče in uspeha na nadaljnji, bolj samostojni poti.

191022 sprejem zlatih maturantov nrovan 022

Za prijetno vzdušje na sprejemu in pogostitvi je poskrbel nekdanji štipendist MOL Gregor Kocijančič, znan kot DJ Felis Catus, za povezovanje dogodka v zaključeno celoto pa je poskrbela štipendistka MOL Anja Antić.

191022 sprejem zlatih maturantov nrovan 025

191022 sprejem zlatih maturantov nrovan 023

Več kot 180 zlatih maturantov

V preteklem šolskem letu si je naziv zlata maturantka oziroma zlati maturant prislužilo kar 186 dijakov ljubljanskih srednjih šol in gimnazij, ki so zelo uspešno opravili splošno ali poklicno maturo. Med njimi je bilo 132 dijakinj in 54 dijakov.

Vsem zlatim maturantkam in maturantom iskreno čestitamo in želimo, da s svojimi uspehi blestijo tudi v prihodnje!

191022 sprejem zlatih maturantov nrovan 024

Županovi sprejemi za mlade

Župan MOL vsako leto sprejme zlate maturante ljubljanskih srednjih šol, štipendiste MOL, osnovnošolce z izjemnimi dosežki na državni in mednarodni ravni ter najuspešnejše ljubljanske devetošolce, ki so dosegli izjemne dosežke na športnem, kulturnem, raziskovalnem in znanstvenem področju, ki so družbeno aktivni, odgovorni ter imajo čut za pomoč v stiski.

Preberite tudi: