petek, 10. 4. 2020

Virtualni API delavnici: krepitev imunskega sistema in priprava spomladanske malice

Nina Ilič je direktorica Zavoda za razvoj empatije in ustvarjalnosti Eneja. Za vas je, namesto na vrtičkarskem območju Grbe, pripravila virtualni API delavnici.

Kaj je API delavnica? 

API delavnica je delavnica, ki nujno vključuje element iz čebeljega sveta.

Delavnica lahko pokrivajo področja:

  • ozaveščanja o pomembnosti biodiverzitete,
  • posredovanja znanja iz čebeljega življenja/sveta,
  • kulinarike, ki mora nujno vključevati najmanj en čebelji pridelek,
  • ozaveščanja o zdravem načinu življenja in prehranjevanja.

Komu so API delavnice namenjene?

API delavnice so koristne za posameznike in družine, mlade in malo manj mlade, pa tudi tiste, ki že razpolagajo z veliko modrostmi v svojem tretjem življenjskem obdobju. V času samoizolacije, ko se je javno življenje zaustavilo, so pripravljene tako, da poleg informativne note nudijo tudi prednost za družine, s prikazom za kakovostno in konstruktivno skupno preživljanje časa.

Dve virtualni API delavnici

Vijolica in cvetni prah v kostanjevem medu

V prvi virtualni API delavnici ugotovimo, kako lahko okrepimo svoj imunski sistem s pomočjo vijolice, cvetnega prahu in kostanjevega medu. Več informacij o sestavinah, njihovem posameznem in skupnem učinku na naše telo najdete na tukaj

 

Malica za spomladansko krepitev

V drugi virtualni API delavnici spoznamo enega od načinov priprave API malice za spomladansko krepitev. Spoznamo, s čim in kako dosežemo tista mesta, kjer nastajata dobro počutje in življenjska moč. Več informacij o sestavinah, njihovem posameznem in skupnem učinku na naše telo najdete tukaj

 

Imate vprašanje?

Nina Ilič vam bo osebno na voljo za vsa vprašanja, v torek, 14. aprila, med 8. in 9. uro zjutraj. Zainteresirani za dodatna gradiva ali informacije lahko pišete na zavod.eneja@gmail.com, kjer boste dobili tudi telefonske številke za osebni stik, če boste tako želeli.

Preberite tudi: