Javni razpis za oddajo umetniških ateljejev in prostorov v brezplačno uporabo za kulturne dejavnosti

Zaključen: 12. 1. 2021

Datum objave: 6. 11. 2020
Rok za prijavo: 12. 1. 2021

Javni razpis za oddajo umetniških ateljejev in prostorov v brezplačno uporabo za kulturne dejavnosti objavljamo s ciljem poiskati izvajalce kulturnih projektov in programov, ki s svojim delovanjem pomembno prispevajo h kulturni ponudbi MOL in jim omogočiti brezplačno uporabo ateljejev/prostorov za izvajanje dejavnosti v javnem interesu.

Predmet razpisa so trije umetniški ateljeji in 14 prostorov za izvajanje kulturne dejavnosti.
Za proste umetniške ateljeje se lahko prijavijo posamezniki, ki opravljajo dejavnost na področju likovne/vizualne umetnosti in nimajo zagotovljenih primernih prostorov za opravljanje svoje dejavnosti.
Za brezplačno uporabo prostorov za kulturne dejavnosti se lahko prijavijo pravne osebe zasebnega prava, registrirane za opravljanje kulturno umetniških dejavnosti in posredovanja kulturnih vrednot, javni skladi s področja kulture in posamezniki, ki opravljajo kulturno dejavnost in nimajo zagotovljenih primernih prostorov za opravljanje svoje dejavnosti.

 

OBVESTILO O OGLEDU PROSTOROV

Obveščamo vas, da bomo ob upoštevanju varnostnih ukrepov (maska, vzdrževanje distance, posamični ogled, …) izvedli ogled prostorov, ki jih oddajamo na Javnem razpisu za oddajo umetniških ateljejev in prostorov v brezplačno uporabo za kulturne dejavnosti. 

OGLED PROSTIH PROSTOROV NA TRGU PREKOMORSKIH BRIGAD 1
Na Javnem razpisu za oddajo umetniških ateljejev in prostorov v brezplačno uporabo za kulturne dejavnosti je za oddajo predvidenih 14 prostorov na Trgu Prekomorskih brigad 1. Vse, ki bi si želeli ogledati razpoložljive prostore, vabimo na ogled v petek, 8. januarja 2021 ob 9. uri. 

OGLED PROSTIH ATELJEJEV        
Na Javnem razpisu za oddajo umetniških ateljejev in prostorov v brezplačno uporabo za kulturne dejavnosti so za oddajo predvideni trije umetniški ateljeji. Ogled prostega ateljeja na Resljevi cesti 18 je v četrtek, 7. januarja 2021, ob 9. uri, ateljeja na Bregu 8 pa v četrtek, 7. januarja 2021, ob 10.30 uri. Ogled ateljeja na Masarykovi 24 ni možen, saj še ni izpraznjen.

 

Razpisne datoteke

Rezultati razpisa