sreda, 7. 12. 2022

Otroške predstave v Pionirskem teatru

V Pionirskem teatru v prazničnem decembru pripravljajo tudi program za otroke in vabijo k ogledu predstav Deklica in slon, Mini cirkus Buffetto ter Lutkoff: Življenje na psu.

V soboto, 10. decembra 2022, bo ob 10. uri v Plesnem centru Jenko na sporedu otroška predstava Deklica in slon, povzeta po delu ruskega pisatelja Aleksandra I. Kuprina, Slon. Simpatična in optimizma polna zgodba je prežeta z ljubeznijo do otrok in skrbjo za tisto, o čemer sanjajo. To je pripoved o deklici, ki s pomočjo domišljije in bližnjih premaga bolezen.

mini cirkus buffetto

V ponedeljek, 12. decembra, vas ob 18. uri vabimo v Festivalno dvorano na Mini cirkus Buffetto, v katerem klovn in klovnesa predstavita svoje cirkuške spretnosti, med seboj tekmujeta in si nagajata, a tudi sodelujeta in si pomagata. Nastopajoča, Natalija in Ravil Sultanov, ustanovitelja Zavoda Bufeto, sta diplomirana klovna s slovite Akademije za cirkuške umetnosti v Moskvi.

zivljenje na psu

Torkov večer (13. december) pa bo z znamenju lutk, saj bo v Plesnem centru Jenko ob 20. uri na sporedu Lutkoff: Življenje na psu. Lutkar, glasbenik, režiser in igralec Matija Solce bo predstavil lutkovno-glasbeno predstavo Življenje na psu, ki izhaja iz znane pravljice Dašenka Karla Čapka.

Za podrobnejše informacije o Pionirskem teatru ter nakup vstopnic obiščite spletno stran Pionirskega teatra

 

Preberite tudi: