sreda, 23. 11. 2022

Pestro dogajanje v Pionirskem teatru

Pionirski teater v četrtek in soboto, 24. in 26. novembra 2022, vabi v Plesni center Jenko na Program Lutkoff ter na igrano-plesno predstavo Izgubljeni glasek.

Teatro Matita v sodelovanju s Pionirskim teatrom in društvom Plavajoči grad predstavlja Program Lutkoff, alternativni lutkovni inkubator. Dogodek s predstavo Vesele kosti in koncertom tria Los Hostes bo v četrtek, 24. novembra, ob 19.30 uri v Plesnem centru Jenko na Miklošičevi 24.

lutkoff2
Legendarna produkcija Teatra Matita Vesele kosti je večkrat obšla svet in se predstavila občinstvu na največjih gledaliških festivalih, pa tudi kitom na ognjeni zemlji in otrokom v andskih visokogorjih.

V Plesnem centru Jenko bo v okviru Pionirskega teatra v soboto, 26. novembra ob 11. uri na sporedu dogodek za otroke. Izgubljeni glasek ali zakaj je potrebno za okolje skrbeti od malih nog je igrano-plesna ekološka predstava za enega škrata, eno vilo in kup majhnih in velikih otrok. Nekega dne razposajenka vila Strelčica v svoji nevednosti poje oblak in izgubi glas. V obupu zaide med gobe v gozdu in pomotoma prebudi škrata Jurčka – varuha narave. Odpravita se nasproti pustolovščini – iščeta njen glas. Ali ga bosta našla?

Podrobnejše informacije o programu ter Pionirskega teatra ter nakupu vstopnic najdete tukaj.

Preberite tudi: